Η " αποκάλυψη " έρχεται απο την Rimmel....?

 
Τον τελευταίο καιρό στα στέκια των beauty bloggers ακούγεται πολύ η Rimmel London .
Ο λόγος.... το lip lacquer APOCALIPS !


Το άκουσα για πρώτη φορά απο την αγαπημένη Πασχαλία (Ffffamilyfashionfood_pasxi1983) .
Την άκουσα τόσο ενθουσιασμένη με τα συγκεκριμένα lip lacquers που την ίδια μέρα έτρεξα να το αγοράσω.
Το παρήγγειλα απο το feelunique περίπου 8 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά .
Μετά απο σχεδόν 10 ημέρες το πήρα στα χέρια μου και αμέσως κατάλαβα πόσο διαφορετικά μπορεί να ταιριάξει ένα προιόν στην κάθε μια κοπέλα !


Το πήρα στην απόχρωση Luna που είναι κάπου ανάμεσα σε ροδακινί και βερυκοκί . Ένα πολυ ωραίο χρώμα που όμως σε μένα δεν ταιριάζει ιδιαίτερα . Είναι σε κλασσική συσκευασία lip gloss με μια λακούβα στο απλικατέρ του... ίσως για να συγκρατεί περισσότερο προιόν????
Όμως το συγκεκριμένο υγρό κραγιόν με απογοήτευσε  !
Όχι λόγω χρώματος άλλα λόγω υφής !
Έχει σχετικά καλή απόδοση χρώματος.. όχι τοσο καλη όσο ένα κλασσικό κραγιόν , έχει ενα ελαφρύ άρωμα ΟΜΩΣ είναι υπερβολικά "ενυδατικό " ! Απλά ακουμπάει πάνω στα χείλη μου και κουνιέται δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω μέχρι να φύγει τελείως . Το προιόν δεν μπορεί να εφαρμόσει ούτε να σταθεροποιηθεί πάνω στα χείλια μου. Είναι σαν να έχω ανακατέψει Nivea μαζί με χρώμα και να παστώθηκα !!! :)
Τις ελάχιστες φορές που το χρησιμοποίησα πέρασα απο πάνω κι ενα προιόν σε σκόνη ( πούδρα , σκιά κτλ ) για να σταματήσει να γλιστράει απο τα χείλη μου.
Δεν μου άρεσε , δεν με βόλεψε , δεν θα το ξαναγοράσω................................

 

8 σχόλια:

Toothfairy είπε...

Τα πάω και τα φέρνω, να πάρω, να μην πάρω... Άλλες κοπέλες λένε τα καλύτερα και σε άλλες δεν μένουν καθόλου.. Κρίμα γιατί έχουν υπέροχα χρώματα!
xx

Unknown είπε...

Μαρια μου εμενα δεν μου αρεσε καθολου γιατι αλλιως το περιμενα... αλλιως βγηκε ! Αν θελεις να το παρεις σαν εναλλακτικη των lip creams απο sephora..... απλα ΜΗΝ το παρεις !!!

Toothfairy είπε...

Ναι, το έχω καταλάβει πως δεν είναι κάτι αντίστοιχο.. Πέρα από τα lip creams των sephora έχω ένα αντίστοιχο από Guerlain (ας όψεται το bazaar αλλιώς σιγά μην το πλήρωνα full price) και manhattan που είναι φανταστικά και τα πήρα μόνο μία λίρα το καθένα από εξωτερικό.. Οπότε δεν μου πάει καρδιά να σκάσω 8ευρω για κραγιόν που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα με βολέψει καν.. θα αρκεστώ στο να τα χαζεύω σε swatches :P

Unknown είπε...

αααααχ αυτα απο manhattan τα ζηλεψα πολυ στο βιντεο σου ! μπηκα στο site να παραγγειλω κανενα, ειδα μεταφορικα 10 ευρω και μου εφυγε η χαρα ! :(

Toothfairy είπε...

5μιση λιρες είναι, που και πάλι αξίζει πολύ για μαζική παραγγελία με τόσο χαμηλές τιμές που έχει!!

Unknown είπε...

για μαζικη ναι δεν το συζητω! εγω ηθελα να παρω ενα να δοκιμασω και δεν αξιζε με αυτα τα μεταφορικα :(

ℳata είπε...

συμφωνώ και επαυξάνω! δε μου κρατάει γαμωτο!!!!!!

Unknown είπε...

Μια από τα ίδια, να πάρω, να μην πάρω; Βέβαια, αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ μάλλον...

Δημοσίευση σχολίου


up